Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?  Ücretsiz Üyelik | Şifremi unuttum | Tavsiye Et  

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

8 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : arzuuuuum (1) brsnml (1) ByIIIShArK (6) Efendi82 (1) issuee (1) nuriş_03 (1) sagitta (1) öğrenci66 (1)

> 1 <
Yazar İleti
ByIIIShArK

[8] Yüzbaşı

Online Durumu

114 ileti
Meslek: Yapi Ressamı

Arkadaş Listeme Ekle

#53708   03.12.2009 17:11 GMT      
Arkadaşlar bundan yaklaşık6 sene önce çalıştığım şirkette ( Raf Şirketi) argeye uygun raf standları çizmiştim.1/1 arge ve üretime uygun çizimler.Sizinle paylaşmak istedim.Bu çalışmaları 3dsmax 4.2 ile render almıştım.Hey gidi günler hey.4 senedir autocad ile çizim yapmıyorum.Dolayısıyla birtek bunlar var elimde.Sizlerle paylaşmak istedim.

Cap telefonuna gelince .Bir gün canım çok sıkılıyordu.işler kesattı iş yerinde :o) bende arkadaşımın telefonu aldım.Dedim acaba autocadle modelleye bilirmiyim diye.Biraz uğraşmıştım ama modellemiştim.Modelledikten sonrada maxde render almıştım.Sanki şuan onu yaşıyorum ya..Özlemişim o günleri

eleştrilerinizi bekliyorum.

Herkese kolay gelsin.. iyi çalışmalar sizlere..

Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar. Ulu Önderimiz den
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın. Ulu Önderimiz den
Ne mutlu Türküm diyen

brsnml

[5] Üsteğmen

Online Durumu

29 ileti
Meslek: cnc operatoru

Arkadaş Listeme Ekle

#53768   06.12.2009 23:17 GMT      
yaklasik 4 gun olmus ve henuz bir yorum yok.. ben kac zamandir firsat bulamiyordum siteye gelmeye ( işler yogun falan ) simdi gordum oncelilkle emegine saglik guzel calismalar hatta cok guzel calismalar hic bir ayrintiyi atlamamissin vida deliklerinden siseliklere yada altindaki ayarlanabilir ayaga kadar tum ayrintilari ile cizmissin..

ama bir istegim olacak 6 yil onceki degilde yeni cizimlerini gorme sansimiz olurmu ? cunku bu modellemeleri daha once yine bu site icerisinde galeri bolumunde gormustum.. yani daha once yayinlamissin zaten.. yada birileri senin projelerini kullanmis.. gerci orada kimin cizdigi yaziyordu ama ismi hatirlamiyorum birazdan bakayim bir..

bakip geldim
oradaki projenin altinda ( modelleme by firat ) olarak yaziyor..

saygilarimla...

ByIIIShArK

[8] Yüzbaşı

Online Durumu

114 ileti

Arkadaş Listeme Ekle

#53799   07.12.2009 16:58 GMT      
Alıntı
brsnml :
yaklasik 4 gun olmus ve henuz bir yorum yok.. ben kac zamandir firsat bulamiyordum siteye gelmeye ( işler yogun falan ) simdi gordum oncelilkle emegine saglik guzel calismalar hatta cok guzel calismalar hic bir ayrintiyi atlamamissin vida deliklerinden siseliklere yada altindaki ayarlanabilir ayaga kadar tum ayrintilari ile cizmissin..

ama bir istegim olacak 6 yil onceki degilde yeni cizimlerini gorme sansimiz olurmu ? cunku bu modellemeleri daha once yine bu site icerisinde galeri bolumunde gormustum.. yani daha once yayinlamissin zaten.. yada birileri senin projelerini kullanmis.. gerci orada kimin cizdigi yaziyordu ama ismi hatirlamiyorum birazdan bakayim bir..

bakip geldim
oradaki projenin altinda ( modelleme by firat ) olarak yaziyor..

saygilarimla...

Selamlar ve Teşekkürler.

ayrıca konu ile ilgilenmene sevindim :o)

Kriz yüzünden fason işlerim durduğundan yeni çizimler yapamadım :o((

Ben şuan bir fuar organizatör firmasında çalışıyorum ve burada enfazla stand modelliyorum.
yaptığım standları sergilmiyorum.etik bulmadığımdan yalnız.Sonuçta iş yerine özel olduğu için.Kendime ait olursa iş yayınlardım.Aslında bazı işlerimi blog sayfamda tutuyorum.Profilimde mevcut blog sitem.Pek güncellemiyorum ama bazı çizimleri orada sergiliyorum.Göz atabilirsin istersen.

Ayrıntılı çizmeyi seviyorum ayrıcada ...

Daha çok şuan animasyon ile uğraşıyorum.(Camera animasyon) İnşaat sektöründe yer almak istiyorum ama bir türlü kısmet olmadı.Şuan animasyonu öz ve kısa anlamaya çalışıyorum.

Birde after effect e giriştim hiç sorma.Onunlada bayahı işim var.Sanki daha yeni 3d öğreniyorum gibi hissediyorum. şuan öğrenmeye odaklandım.

Pek model yapmıyorum artık.Eskiden bayahı bir araba modellerdim ama şuan yapmıyorum.

yaparsam eğer sizlerle paylaşıp eleştrilerinizi okumak istiyorum.

iyi çalışmalar... :o)

Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar. Ulu Önderimiz den
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın. Ulu Önderimiz den
Ne mutlu Türküm diyen

arzuuuuum

[10] Binbaşı

Online Durumu

974 ileti
Meslek: ressam

Arkadaş Listeme Ekle

#53837   08.12.2009 14:07 GMT      
hesap makinesi muhteşem olmuş renkleri özellikle çok hoşuma gitti maşallahınız var bu konularda

__________________________________________________________________________________

********************TEK TÜRKİYE ********************

ByIIIShArK

[8] Yüzbaşı

Online Durumu

114 ileti

Arkadaş Listeme Ekle

#53850   08.12.2009 17:05 GMT      
Alıntı
arzuuuuum :
hesap makinesi muhteşem olmuş renkleri özellikle çok hoşuma gitti maşallahınız var bu konularda

Teşekkür ederim.

Eksiklerimi birde giderebilsem bende çok memnun olucam aslında :o))

Beğenmene de ayrıca sevindim.

Hesap makinası 1/1 çizmiştim.İstersen telefonun ve hesap makinasının modellerini yollayabilirim.İncelemek isteyen var ise yollayabilirim dosyalarını.

Kullandığım hesap makinasıydı ve modelledim.Tek sebebi modellemeyi unutmamakı. :o(( Haliyle artık 3dsmax le işlerimi görüyorum.

autocad ile anca fason iş geldiğinde gelen teknik çizimlere bakmak için kullanıyorum.2 senedir de autocad kullanıpta hiç birşey çizmişliğim yok.enson merakımda 2010 versiyonunu incelemiştim.Kendini aşmış gördüm autocadi.En güzelide camera animasyon yapabilmek.Aşmışlar kendilerini :o999

Ne mutlu Türküm diyen

öğrenci66

[8] Yüzbaşı

Online Durumu

139 ileti
Meslek: teknik ressam

Arkadaş Listeme Ekle

#53853   08.12.2009 21:35 GMT      
çok güzel çalışmalar.....

ByIIIShArK

[8] Yüzbaşı

Online Durumu

114 ileti

Arkadaş Listeme Ekle

#53859   09.12.2009 09:04 GMT      
Alıntı
öğrenci66 :
çok güzel çalışmalar.....

Teşekkür ederim. :o))

Ne mutlu Türküm diyen

Efendi82

[2] Asteğmen

Online Durumu

8 ileti
Meslek: Mekatronik

Arkadaş Listeme Ekle

#54891   16.01.2010 11:47 GMT      
Bence gerçekten harika iş çıkarmışsın. Autocad i unutmamanı tavsiye ediyorum çünkü autocadde tasarlayıp 3 d max de canlandırmak çok akıllıca ve minimum hata demek keşke senin gibi çizebilsem Benim biraz teknik resim eksiğim var ve türkiyede teknik resim kursu bulamıyorum arkadaşımda yokki azcık anlatsın zor valla ama senin çizimlerin bence yada bana göre harika

sagitta

[2] Asteğmen

Online Durumu

6 ileti
Meslek: inşaat teknikeri

Arkadaş Listeme Ekle

#57784   03.06.2010 16:25 GMT      
güzel olmuş eline sağlık

nuriş_03

[2] Asteğmen

Online Durumu

6 ileti
Meslek: otomotiv öğretmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#57976   16.06.2010 12:40 GMT      
resimler görunmuyor

Hiç Korkma Sil Baştan...

ByIIIShArK

[8] Yüzbaşı

Online Durumu

114 ileti

Arkadaş Listeme Ekle

#58107   24.06.2010 11:05 GMT      
resimleri upload yaptığım site günü dolunca silmişler

Aşağıda vermiş olduğum linkden görebilirsin.

http://3dmodel-gallery.blogspot.com/2009_12_06_archive.html

Bu mesaj ByIIIShArK tarafından düzenlendi (24.06.2010 18:22 GMT, 77 Gün önce)

Ne mutlu Türküm diyen

issuee

[2] Asteğmen

Online Durumu

1 ileti
Meslek: tasarım

Arkadaş Listeme Ekle

#58169   28.06.2010 16:28 GMT      
merhaba bişi sormak istiyorum autocad 2 boyutlu prefabrik çizim ücretlerinden haberi olan varmı acaba ?

ByIIIShArK

[8] Yüzbaşı

Online Durumu

114 ileti

Arkadaş Listeme Ekle

#58174   29.06.2010 09:07 GMT      
Alıntı
issuee :
merhaba bişi sormak istiyorum autocad 2 boyutlu prefabrik çizim ücretlerinden haberi olan varmı acaba ?

Eğer sen çizecek isen kendi emeğinin karşılığını kendin vermelisin diye düşünüyorum.

Çizimin büyüklüğü,kaç saat uğraştığın gibi ayrıntıları göz önünde bulundurduktan sonra bir fiyat verilir kanaatindeyim.

Sevgiler.

Ne mutlu Türküm diyen

> 1 <

3ds max ile 3 boyutlu mimari modelleme ve VRay render kursu | Copyright © 2008-2009 Akpınar Eğitim Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 1750
3ds Max ve V-Ray Eğitimi, 3ds max kursu, Özel ders, Eğitim Notu, 3dsmax-okulu.com - 3ds Max ve V-Ray Eğitimi, kurs, özel ders ve eğitim notu, 3ds Max Egitimi, 3 boyutlu Modelleme, V-ray Gorsellestirme, 3ds max kursu, 3ds max dersi, V ray dersi, Vray egitimi, 3ds max, 3ds max egitimi, 3ds max kursu, 3ds max dersi, vray, vray eğitimi, v-ray dersi, v ray kursu, 3ds max download, 3ds max indir, 3ds max dersleri, 3ds max tutorials, 3ds max 8, 3ds max 9, 3ds max 2008, 3ds max 2009, 3ds max 2010, 3ds max full, 3ds max 2010 download, 3ds max dokuları, 3ds max materyalleri, v-ray kaplama, v-ray fur, v-ray light, vray materials, v-ray download, vray indir, vray for sketchup, vray render, vray ayarları, vray tutorial, vray sun, vray 2009, vray tutorials, v-ray download v-ray indir, v-ray materials, v-ray 1.50.sp1, v-ray 1.50.sp2, v-ray 1.50.sp3, v-ray nedir, v-ray dersleri, v-ray eğitim seti, v-ray render